Month: January 2023

Има 90 години и вели дека е најстариот возач на камион во светот – Го поминал лекарскиот преглед без проблем и работи по 12 сати дневно

Брајан Вилсон од Шефилд ја започна својата кариера како возач на камион во далечната 1953 година. Седумдесет години подоцна, 90-годишниот...

Тој е најдобар шеф на светот и направи нешто незамисливо – Еве како ги почести своите вработени, вакво изнанадување никој не очекуваше

Милијардерот Кен Грифин, сопственик на мултинационален фонд, пронаоѓач и претприемач, неодамна го изненади светот кога реши да ги награди своите...

Сите куќи во Југославија го имаја ова! Помладите генерации немаат претстава што е тоа, но повозрасната генерација не го заборава

Секое домаќинство во поранешна Југославија мораше да има по еден предмет кој во изминатите неколку дена предизвика голема збунетост на...

Дознав дека мојот сопруг и јас сме роднини, а ние веќе го чекавме нашето бебе! Не направивме свадба, но останавме заедно!

Повеќето семејства имаат тајни и приказни кои се пренесуваат низ генерации, но сега таквите приказни стануваат јавни бидејќи многумина шират...

Ги измијала рацете со чоколадо и тоа задоволство го платила 180 Евра! Светот во шок ја гледа сцената од познатиот ресторан

Добитничката на Латинска Греми Маријака Семпрун и венецуелскиот писател Леонардо Падрон беа во „El Ciel“ во Мајами, ресторан со импресивно...