Month: November 2022

Бременост после 35 години има свои добри страни – Постарите мајки играат битна улога во развојот на детето, а еве и зошто

Научниците дојдоа до некои интересни откритија. Гинеколозите дефинитивно препорачуваат бременост во помалите години, бидејќи токму тогаш плодноста е во полн...