Month: October 2022

Три среќни момчиња слават една година, но првата роденденска фотографија ја крие болната вистина за нивната мајка

Фотографијата на тројките на нивниот прв роденден е потсетник дека тагата и радоста, светлината и темнината коегзистираат во овој свет....

Јас сум преубава а маж ми не е, но па тој е вистински маж: Сите ме нарекуваат спонзоруша, но не ми е баш гајле (ВИДЕО)

Нивната љубовна приказна предизвика илјадници различни коментари Љубовната приказна на Ева Марк и нејзиниот сопруг Џејмс привлече големо внимание. А...