Month: October 2022

Се омажила за 30 години помлад припадник на африканско племе: Готват на оган, вода немаат – ВАКА ИЗГЛЕДА НИВНИОТ ЖИВОТ (ФОТО)

Дебора Бабу (60) од Сакраменто, Калифорнија не очекуваше дека ќе се заљуби кога го запозна својот сегашен сопруг Саитоти Бабу...