Month: July 2022

Јавни тоалети во Токио за минувачите да видат дали е слободно и чисто од надвор без да влегуваат внатре за да проверат (ВИДЕО)

На улиците на Токио се поставени јавни тоалети со проѕирни стаклени ѕидови осветлени како „прекрасни лампиони“. Тоалетите се поставени во...