Занимливости

Посакувам да не ги родев, животот ми беше многу подобар пред нив – Зборовите на една мајка ја разбесни цела јавност

Ја сакала кариерата и сопругот, а времето го поминувале заедно патувајќи и уживајќи во богат социјален живот.Како што истакнала, пред...

Работела 40 години во Германија и им градела вили на синовите, а по смртта на сопругот ја исфрлиле на улица

Децата пораснале во изобилство затоа што Цветковиќ заработувале солидни приходи Брачниот пар Цветковиќ од Лесковац 40 години работел во Германија,...