Живот

Детал на фотографијата на свадбата многу ја расплакал – Невестата на неа ја гледа својата ќерка, но тоа не е возможно (ВИДЕО)

Марфи „Тоти“ на Таде деновиве ќе го прославеше вториот роденден. За жал, несреќното дете пред неколку месеци трагично го загуби...