Живот

Им ги зеле на 8 часа мобилните телефони на децата, само три издржале до крај – Еве како се однесуваа и што прво направиле после тоа

Психолозите спровеле тест кој јасно покажал разлики во однесувањето. Детскиот психолог од Санкт Петербург, Екатерина Мурашова, спроведе многу интересен експеримент...

Посакувам да не ги родев, животот ми беше многу подобар пред нив – Зборовите на една мајка ја разбесни цела јавност

Ја сакала кариерата и сопругот, а времето го поминувале заедно патувајќи и уживајќи во богат социјален живот.Како што истакнала, пред...

Работела 40 години во Германија и им градела вили на синовите, а по смртта на сопругот ја исфрлиле на улица

Децата пораснале во изобилство затоа што Цветковиќ заработувале солидни приходи Брачниот пар Цветковиќ од Лесковац 40 години работел во Германија,...