Видео

Преслатко магаре ужива во крилјата на својот сопственик додека тој на уво му ја пее неговата омилена песна (ВИДЕО)

Животните навистина можат да почувствуваат човечка наклонетост и да возвратат со безгранична љубов, а токму таков однос има фармерот со...

Поради снимката во која мачката го пречекува новороденчето дома се расплакаја милиони луѓе – “Јас неможам да поверувам”

Секој сопственик на домашно милениче се грижи како нивните животни ќе реагираат на нов додаток во куќата, па многумина прибегнуваат...