admin

Преслатко магаре ужива во крилјата на својот сопственик додека тој на уво му ја пее неговата омилена песна (ВИДЕО)

Животните навистина можат да почувствуваат човечка наклонетост и да возвратат со безгранична љубов, а токму таков однос има фармерот со...