Виц на денот: Разговараат две соседки..

Разговараат две соседки.

Едната и вели на другата:

Да видиш колку убаво се омажи ќерка ми, живее како кралица, постојано патува, купува најскапа облека, вози најскапа кола…

А вторaтa ја прекинува: И мојата спие со директорот, само што не знам толку убаво да кажам јас како тебе.