Оваа 61 годишна баба е спремна да издвои цело богатство на сурогат мајка, која ќе и роди бебе неа и на нејзиниот 37 години помлад сопруг

Има 37 години разлика меѓу нив, ќе добијат дете и луѓето се безмилосни: „Веднаш би се јавило во социјалната служба, кутрото дете!“
Шерил Мекејн (61) и нејзиниот сопруг Куран (24) веќе некое време ги шокираат луѓето на социјалните мрежи со својата неконвенционална врска, но продолжуваат да ги игнорираат острите критики и оваа недела објавија важна вест.

Тие никогаш не криеле дека сакаат да имаат заедничко бебе, но Шерил оваа недела на TikTok откри дека овој месец започнуваат со сопственото „сурогат мајчинство“. „Да бев наставник во училиштето на тоа дете, веднаш би се јавил во социјалните служби“, „Замислете дека одат на конференција на родители“, „Кутро дете!“,

„Почнав да мислам дека му се допаѓа ова и не е принуден да биде со неа, па дури и ја фарбаше косата за да изгледа постаро“, беа немилосрдните следбеници. Шерил, која веќе има седум деца, неодамна откри дека е подготвена да плати 120.000 фунти за да има бебе од сурогат мајка.

Тој отсекогаш сакал деца, а јас сакам да бидам мајка на неговото дете. Секако, поради мојата возраст ќе мора да посвоиме дете или да го добиеме со помош на сурогат мајка – изјавила претходно Шерил.

Куран ја запозна Шерил кога имаше само 15 години кога работеше во ресторанот за брза храна на нејзиниот син Крис, тие почнаа да се забавуваат во 2020 година и се венчаа во 2021 година

@oliver6060

Sarah wasn’t too old so neither am i

♬ everybody look to the left – thatstrangetiktoker