Невестата заплакала кога видела што направила нејзината баба на свадбата

Невестата заплакала од радост кога ја видела својата баба болна од Алцхајмер. Бабата беше протагонист на трогателно изненадување на денот на свадбата на нејзината внука.

Еве ја приказната: неколку дена пред церемонијата, невестата била многу тажна, бидејќи нејзината баба не можела да присуствува на нејзината свадба. Од здравствени причини семејството претпочитало да ја чува дома, или така рекле внуците. Девојката била тажна, но ја разбрала и ја прифатила ситуацијата.

Но, тоа беше само фикција. Со помош на младоженецот, роднините и пријателите ја подготвиле бабата и таа на свадбата дошла добро скриена.
Кога сакале да ги разменат бурмите, младоженецот рекол дека ги заборавил и брзо отишол да ги бара. Потоа се вратил туркајќи ја бабата во инвалидска количка.

А кој имаше бурми? Баба! Невестата плачела од среќа кога ја видела нејзината баба како учествува на нејзиниот посебен ден, а ниту гостите не можеле да ги задржат солзите.

Видеото го споделија невестата и фотографите, а не може, а да не ве воодушеви и вас.