За 1 ден направи базент каков што никој нема во соседството. Ништо полесно, чекајте да го видите резултатот (ФОТО)

Фантастична идеја за монтажен базен, ова мора да го видите. Пред неколку дена пишувавме за сите начини на кои можете да создадете базен во дворот, а денес пишуваме за тоа како еден човек направи чудо од монтажен базен.

Ако во детството немавте базен, сигурно цело лето сте го поминале во дворот на пријател чии родители можеле да си го дозволат тоа. А сепак, никогаш не престанавте да ги молите родителите да ви купат и вас.

Токму тоа го правеа децата на Хозе Франко Адимилсон – додека тој конечно не попушти. Копањето базен во дворот би било прескапа инвестиција, но Хозе Франко дошол до генијална идеја… Прво купил монтажен базен и му нашол место во дворот.

Сепак, оваа сцена е далеку од крајниот резултат кој Жозе го замислил. За да ги скрие страните на базенот, околу него изградил дрвена рамка.

Дрвената рамка потоа е покриена со штици.

Конечно, тој додаде чекори за да го олесни пристапот до водата. Зарем ова не е најгенијалниот проект досега? Сега сите маалски деца ќе сакаат да пливаат во овој базен… сигурно го сакавте ова во вашиот двор, нели?