„Дознав дека љубовницата на мојот сопруг е бремена…“

Дознав дека љубовницата на мојот сопруг е бремена.

Некако ја толерирав неговата паралелна врска, но не сакам и не можам да го правам ова.

Имам чувство дека ќе се дистанцира од мене поради обврските кон идното дете.

Мојата единствена шанса е да се обидам да останам во друга состојба (бремена) со него па така се надевам ќе остани со мене.

Што мислите вие, што да направам? Неќам да го оставам, тој ми е се.
(Ispovesti.com)