Само на Балканот: Вакво нешто никогаш не сум видел – Чекајте да видите што направиле (ВИДЕО)

Несекојдневна сцена во Покупски, Хрватска приредила расположена екипа која решила празникот да го помине на многу необичен начин. Тие ја преместиле фурна на чамецот, а чамецот е во реката Купа.

„Вакво нешто не сум видел. Расположениот тим реши да го прослави празникот Богородица на необичен начин.

Имено, тие на нивниот чамец поставиле фурна, а на него подготвиле јагнешко месо.

Посетителите на реката Купа ги гледаа шокирани, а многумина сакаа да се приклучат на среќниот тим.

„Па, овие за малку ќе потонеа“, е еден од коментарите на објавата, која наиде на поделени реакции – некои сметаат дека е невкусно, други сметаат дека е оригинален потег.