Можете ли да ја најдете мачката на оваа фотографија? ЛУЃЕТО БАРААТ СО ЧАСОВИ И НЕ МОЖАТ ДА ЈА НАЈДАТ: Дали вие можете да видите каде е?

Едногодишната мачка Луна, со непознато генетско потекло, која живее некаде во Велика Британија, има своја страница на Фејсбук на која нејзините сопственици ги израдуваат фановите.

Способностите за криење на Луна веќе неколку пати се пофалија, но оваа фотографија е навистина енигма.

Погледнете ја фотографијата и забележете дека некаде во овој двор има мачка.

Можете ли да ја најдете?

РЕШЕНИЕ