Слушал чудни звуци кои доаѓале од одводната цевка. Она што се случи потоа ќе ве остава без зборови (ВИДЕО)

Едно семејство во Мичиген вршеше поправки низ куќата.

Во еден момент слушнале необични звуци од одводната цевка во близина на нивната куќа.

Тие не знаеја што има таму, а нивната љубопитност беше голема.

Кога виделе што е „заглавено“ во цевката веднаш реагирале и повикале помош.

Погледнете што најдоа внатре!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: