САМО МАЖ СО ГОЛЕМО СРЦЕ МОЖЕ ДА ОСВОИ ЖЕНА СО ДЕТЕ – ТАКВАТА ЖЕНА СЕ САКА НА ПОСЕБЕН НАЧИН

Многумина ќе речат дека е тешко да се биди во врска со жена која има дете. Дека може да биде многу тешко, но само за слаби луѓе. Силните мажи со големо срце ќе знаат да ја прифатат и да ја сакаат како што заслужува.

Жената со дете има јасни приоритети. Таа знае што и треба и што сака од животот. Самохрана мајка знае дека не треба да губи време. Затоа таа не му дава шанса на мажот освен ако не е сигурна дека вреди. Таа сака посветен маж. Некој кој може да и ја даде љубовта што ја заслужува.

Таа сака некој кој ќе разбере дека нејзиното дете го освојува првото место во нејзиниот живот. Но поради тоа нема да ги запостават ниту другите. Таа знае дека секоја одлука што ќе ја донесе ќе влијае на нејзините деца. А нивната благосостојба е нејзин приоритет. Таа не е хистерична. Таа не игра игри.

Нејзиното време е ограничено, па секој момент го сфаќа сериозно. Ако не гледа перспектива кај вас, тогаш веднаш ќе стави крај на се, без многу размислување и драма. Научила да функционира сама, па ако не ја бива со маж, нема да и треба.

Самохраната мајка нема да ги толерира оние кои од ништо прават проблем или кои постојано бараат причина за борба. Таа сака маж кој е сигурен во себе и во односот со неа. И на кого нејзиното дете е подеднакво важно. Тој сака одговорна личност, некој кој веќе го изградил својот живот.

Таа не сака совршенство, таа само сака некој кој е искрен и сакан и може да му се верува. Ако сте вистинскиот маж за неа, таа ќе ви ја даде љубовта што ја заслужувате. Затоа, не плашете се од неговите правила и граници. Ако го смирите нејзиниот страв, таа ќе ви ја даде неизмерната љубов што ја заслужувате.