Ја интересираше што прави нејзиното куче кога останува САМО во куќата: Поставила КАМЕРИ, сцената е урнебесна (ВИДЕО)

Ова куче изгледа знаело дека неговиот сопственик го снима. Сигурно сте се запрашале што прави вашето куче кога е само во четири ѕида.

Сега една сопственичка на оваа милениче решила да ја провери и поставила камери во нејзината куќа.

После тоа го оставила кучето на мира, а подоцна кога ги погледнала снимките од камерите, потценување е да се каже дека се штрекнала, но и се насмеала.

Иако очекуваше нејзиното куче да ги прави вообичаените работи – да спие, да јаде или да си игра со неговите играчки, нејзиниот миленик стоел веднаш до камерата и ја гледал. Како да знаеше дека сопственикот намерно го снима, а само стоеше и погледна во една точка.

Ова видео насмеа многу луѓе, но и докажа дека кучињата се многу паметни животни кои имаат многу добро чувство за настаните и работите околу нив.

@pettiktik Dog: So Childish😒😏#dog #dogsoftiktok #funny #funnyvideos #pet #petsoftiktok #fyp #foryou #viral#interesting #puppy #lol ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat