Го исмејуваа момчето кое има долга коса, а потоа ја открија причината

Ова момче 18 месеци одбивало да се истрижи, поради што врсниците го исмевале. Меѓутоа, кога ја открил причината за неговата растечка коса, ги стопи срцата на целиот интернет. Дури ни мајка му не знаела за што се работи. Поради неговата долга, руса коса, многумина ги свртеа главите, а некои мислеа дека е девојче.

И не само тоа, туку му пристапила и агенција за модели која барала нови женски лица. Издржуваше подбивања на училиште, но сепак ја остави косата да му расте. По 18 месеци, тој откри дека се заколнал на молчење за добротворна организација: Довербата на малата принцеза.

Оваа организација прави перики за деца кои се борат против ракот. За да се направат перики, тие зависат од донации на коса. Литл Кит ја растеше својата коса година и пол за да може да ја донира својата коса на децата болни од рак.

На снимката може да се види како малиот Кит се смее додека фризерот му ја потстрижува косата. Откако видеото беше објавено на интернет, брзо стана популарно. Колку неверојатно момче!