Тие беа во врска две години, а потоа им се сруши светот кога ја дознаа вистината за нивните мајки (ВИДЕО)

Приказната на Бозар предизвика вистинска лавина од различни коментари. Карли и Мерцедес се во среќна врска две години, а најголемиот шок во животот го доживеале кога ја дознале вистинската вистина за нивните мајки. Тие две се многу популарни на Тик Ток и го споделуваат речиси секој детал од нивниот интимен живот со многубројните следбеници.

Затоа и не е чудно што видеото во кое најавуваат дека штотуку откриле дека можеби се поврзани, привлече огромно внимание! Имено, тие две признале дека штотуку дознале дека нивните мајки некогаш биле во врска со истиот маж. По првичниот шок, тие почнале да ги споредуваат нивните физички карактеристики, а сега ја разгледуваат можноста да направат ДНК тест за да утврдат дали случајно се полусестри.

Смешно, да. Но, не, не е смешно. Она кога после две години врска ќе дознаете дека вашите мајки имале односи со ист тип – напишале Карли и Мерцедес. Потоа ги прашаа своите следбеници за мислење што треба да направат ако се покаже дека навистина се полусестри.

Дали да останеме заедно или не? – прашаа.

Добиени се илјадници коментари, а многу следбеници наведуваат колку тие двајца се слични еден на друг. Секако, имаше и сосема различни коментари, како оние дека сето тоа двајцата го измислиле за да привлечат внимание.

@carleyandmercedes Should we take a DNA test? #siblingsordating #fyp #foryou #wlw #xyzbca ♬ original sound – szasgrandchildren