Родителите дошле дома со бебе кое 10 месеци го чувале во тајност од својата ќерка

Родителите 10 месеци го чувале во тајност новороденото за да ги изненадат своите ќерки. Погледнете ја нивната прекрасна реакција. Каси и Шејн Пруит веќе имаа две биолошки ќерки и два посвоени сина, но сакаа уште едно дете. Нивните деца знаеле дека родителите се обидуваат да добијат уште едно бебе, но секој што се обидел да посвои дете знае дека тоа е многу долг и напорен процес.

Децата постојано ги прашуваа кога ќе добијат бебе, а притоа брзо открија дека сакаат тоа да биде девојче. Во 2017 година, по 10 месеци документација, бескрајни телефонски повици, напорна работа, многу ноќи на молитва и надеж, Каси и Шејн ја добија веста. Еден вторник навечер, парот ја добил веста дека конечно добиле одобрение – ќе станат родители на мало девојче.

Следното утро веднаш се сретнале со адвокатот и биолошката мајка на девојчето. Меѓутоа, тие не им напишале ништо ни на своите деца. Каси и Шејн решиле да го задржат посвојувањето во случај нешто да тргне наопаку, но немале време ни да кажат ништо бидејќи сè се случило толку брзо.

За среќа, Шејн го сними многу емотивниот момент кога Каси го внесе нивниот нов член на семејството во куќата, а нивните деца здивнаа од среќа.

Никој не сонувал дека токму во тој момент ќе ја запознае својата нова сестра за прв пат.

Погледнете ја нивната прекрасна реакција.