Тато ја праша ќерката „Каде е твојот брат“, нејзиниот одговор воодушеви многумина

Кога родителите имаат уште едно дете, често се прашуваат како новото бебе ќе биде прифатено. Некои деца многу добро се вклопуваат со нивниот постар брат или сестра. Ова мало девојче го обожава својот голем брат, нејзиниот заштитник. Додека бучниот, жолт училишен автобус се приближува до станицата, тато и помладата сестра седат во автомобилот и го чекаат нејзиниот брат.

Надвор врне снег и студ, но внатре во нивното возило е топло. Кога таткото ќе забележи училишен автобус и ќе ја праша ќерка си: „Каде е твојот брат? Каде е тој?“, таа брзо почна да бара наоколу обидувајќи се да го најде. Кога конечно го здогледа, вреска од среќа. Тато ја пушта песната кога ја гледа нејзината реакција и таа не може да престане да се кикоти.

Нејзините гласови се полни со ентузијазам бидејќи конечно ќе биде со својот брат. Иако него го немаше малку време, додека беше на училиште, тоа и изгледаше како цела вечност. Таа е многу среќна и возбудена што го гледа својот брат. Таа брзо истрча до совозачката врата и се потпре на неа за секунда, знаејќи дека нејзиниот брат ќе дојде од таа страна.

Можете дури и да го слушнете тато како се смее заедно со неа. Таа навистина е симпатична мала принцеза. За среќа тато го снимил ова видео од малото девојче како го пречекува својот брат, веруваме и вие нема да престанете да се смеете откако ќе го видите.