Возачот не престанал да фрла отпад од својот автомобил. Погледнете што се случи по само неколку моменти

Никој од нас не е светец кога станува збор за рециклирање отпад. Иако се обидуваме да фрламе ѓубре на места наменети за отпад, можеме да направиме многу повеќе за да ја спасиме нашата планета.

Возачот на приложеното видео очигледно не се грижи за околината и луѓето околу него. Возач на камион успеал да го сними. Автомобилите беа заглавени во сообраќајот, а едно лице од автомобилот постојано фрлаше ѓубре низ прозорецот.

Секако, ова не е нималку културно, а овој камионџија реши да ги земе работите во свои раце. Тој излегол од камионот од десната страна и дознал нешто неверојатно.

Го собрал целото ѓубре што овој човек го фрлил од својот автомобил и го фрлил назад кон автомобилот. Заедно со тоа, секако, му одржа и лекција за тоа како треба да биде многу покултурен.

Погледнете го ова интересно видео овде: