На денот на венчавката мајката дознала дека жената која ќе и биде снаа е всушност нејзината изгубена ќерка

КИНА Една мајка забележува необичен роден белег на раката на нејзината идна снаа. Не може да биде! Па, тоа е роден белег како нејзината ќерка која исчезна пред 20 години! Приказната станува подобра бидејќи свадбата не била откажана

Неверојатна приказна од Кина. Свадбата во Сужоу на 31 март се претвори во наплив на емоции откако мајка сфатила дека нејзиниот син се ожени со нејзината одамна изгубена ќерка. Не ја прекинаа свадбата, се венчаа! Но, приказната не е завршена таму. Тоа не е неговата сестра.

Завршувањето е на исто ниво со најдобрите мексикански сапунски опери од деведесеттите. На денот на свадбата, мајката забележала необичен роден белег на раката на идната снаа. Го видела некаде претходно. Таа трепна.

Тоа е роден знак каков што имаше нејзината одамна изгубена ќерка. Таа пукна во солзи. На почетокот никој не знаеше што се случува. Многумина ги препишаа солзите на емоции затоа што мајка се омажи за својот син.

Како ќе се омажи за својот брат? Станува уште подобро
Но, тие немаа поим што се случува во главата на жената. Ја изгубила ќерката пред 20 години. Мислеше дека никогаш повеќе нема да ја види. Таа им пријде на родителите на нејзината идна снаа и ги праша дали можеби ќе биде посвоена. Сега ги нема.

Тоа беше тајна која никому не ја открија, пишува Oriental Daily. – Да, го најдовме пред 20 години покрај патот. Ја воспитавме како своја. Никому не кажавме – и открија.

Мама плаче, снаа плаче, сите плачат
Сега невестата пукна во солзи. Сите плачат.

Но, како ќе се омажи за својот брат? Полека, како што вели насловот, ова е La usurpadora на кинески. Тука доаѓа најдобриот дел. – Кога изгубив секаква надеж дека ќе те најдам, посвоив уште едно дете. Еве го, стои пред тебе. Ќе се омажиш за него – рекла мајката. И повторно сите плачеа. Двојна прослава.

-Ова е најсреќниот ден во мојот живот – рекла невестата која ја пронашла изгубената мајка на денот на венчавката.