Ја снимила трогателната реакција на нејзиниот син кој видел жена со иста „мана“

Мама Колин Тид од САД ја снимила трогателната реакција на својот едногодишен син кој видел жена со истата „мана“.

Имено, малиот Џозеф нема една рака, а кога видел друга личност со истиот проблем почувствувал потреба да ја прегрне.

Погледнете го видеото во продолжение: