Платиле повеќе од 200 евра за една ноќ во Катар, се изненадиле од она што го нашле во навивачкото село (ВИДЕО)

Цените за ноќевање во фан селото во Катар се движат од 200 долари нагоре, што би значело дека најевтиното сместување е некаде околу 22.000 динари.

Незадоволни туристи објавија неколку сместувања на TikTok на профилот „fanvillage“, кои покажуваат како изгледа тоа златно сместување, пренесува Dnevnik.hr .

На видеата објавени на тој профил се гледа дека туристите ги пронашле работниците во нивните куќи кои се уште не биле довршени, а кога конечно влегле во нив имале што да видат.

@fanvillageqatarr They aren't even done building all the cabins that have been booked #worldcupqatar2022 #worldcup2022 #fanvillageworldcup2022 ♬ Originalton – World Cup Qatar