„Те барав секогаш! Мајка за прв пат ја прегрна својата ќерка, која ја дала на посвојување пред 52 години

Ен Блоџет (73) не ја видела својата ќерка Лори Јонкас откако ја дала на посвојување во септември 1965 година.

Кога се одлучила на таков чекор, Ен била млада, немажена девојка и во тие услови било срамно да се донесе дете на свет.

Во април 2017 година, роднина и се јавила тврдејќи дека ја нашла нејзината ќерка на веб-страница која открива ДНК врски меѓу луѓето.

Трогателната средба која покажува дека крвта не е вода можете да ја погледнете во видеото.