Дале 500.000 динари за нови заби: „Изгледаат како дирки за пијано“ (ВИДЕО)

Девојката Тејлор од Њукасл не била задоволна со своите природни заби, па решила да замине во Турција да си набави нови. Таа била подготвена да одвои 4.000 фунти за постапката, што е околу половина милион динари. Кога по неколку дена сè заврши, таа беше воодушевена од резултатите, пишува Курир.рс.

Тејлор објасни како и ги смачкале природните заби пред да стави дури 20 фурнири и дека имала два дена помеѓу мелењето и фурнирите. За тоа време носела пластични заби.

Нејзиното видео брзо собра преку 40.000 прегледи, но додека Тејлор тврди дека тоа се најдобрите пари што ги потрошила, повеќето не се воодушевени од нејзините нови заби, споредувајќи ги со часови по пијано.