Виц на денот: Ергенска вечер

Млад татко чека на ред во супермаркет кога позади него една плавуша му мавта и му се смешка. Се изненадил затоа што одамна некоја згодна женска… не му се израдувала толку, и иако му била позната не можел никако да се сети од каде.

„Простете, ние се знаеме?“ Таа му одговорила: „Можеби се лажам, но мислам дека вие сте татко на едно од моите деца!“ Му се свртел филмот наназад на случката кога единствено еднаш во животот бил неверен.

„Боже, тогаш вие мора да сте стриптизетата од мојата момачка вечер со која имав с**с пред сите другари на маса за билијард, додека вашата пријателка ме плескаше по задникот со тазе праз?“

„Не“ – одговорила плавушата. „Јас сум му класна на вашиот син.