Продавачка во Шанел открива што им купуваат мажите на своите љубовници како подароци

Продавачката Шенон Хил, која работи во Шанел, често споделува интересни детали и искуства од својата работа на социјалната мрежа ТикТок. Таа пред празниците снимила видео на тема што мажите им купуваат на љубовниците како подарок. Рекла дека почнала да работи во продавница за луксузна стока кога имала 19 години и тврди дека за време на долгогодишната работа научила да ги препознава сите видови клиенти, вклучително и сопрузи кои ги изневеруваат своите сопруги.

Открила дека продавницата во која работи има зачувано податоци за сите претходни набавки каде може да се најдат производите што ги купуваат жените, а потоа нивните партнери избираат подароци врз основа на таа листа. Таа потоа објасни дека често се случува некои од нив да изберат ист парфем и за сопругата и за својот љубовник и додаде дека причината за тоа е сосема јасна.

Не сакаат нивниот љубовник да мириса поинаку, за да го разберат тоа нивните сопруги – рекол Хил. Таа исто така изјави дека тоа е секогаш истиот парфем – Coco Mademoiselle. Никогаш не е Шанел 5, тие им го купуваат на своите мајки. Никогаш Шанс, секогаш е истото – вели Хил во видеото кое собра илјадници лајкови и тони коментари.