Никој не можи да верува колку овај човек има години – Жените паѓаат во несвест кога ќе видат колку е згоден (ВИДЕО)

Шон Дод (60) е маж од САД на кој очигледно не му недостасува самодоверба. Скромноста не ја смета за доблест, па редовно се снима себеси, а снимките ги објавува на TikTok и другите социјални мрежи „Кажи ми дека не изгледаш толку старо, кажи ми…“ вели женски глас на видеото додека тој заводливо се насмевнува во камерата.

Во една од нив тој вели дека изгледа многу помладо за своите 60 години, а жените се потсмеваат на „колку е убав“. Многумина не можеа да поверуваат дека тој е толку стар.

Ова се дел од коментарите на неговата објава, претежно од жени: „Изгледаш најмалку пет години помлади.“,

„Ги менувам моите поставки за Tinder на 35-60.“, „Изгледаш одлично! 60 дефинитивно се новите 40.“, „Па, претпоставувам дека наполнив 60 -годишни мажи сега“, пренесува Дејли Олд