Дошол да го кречи станот, но неможеше да му одолее на ова! Снимката на молерот ги воодушеви сите (ВИДЕО)

Видеото за кратко време стана вирално. Мајстори варосани во еден стан каде што има пијано. Еден од нив почнал да свири на него, а потоа другите го „испратиле“ пеејќи ја песната на Шабан.

Еден од мајсторите решил да ја сними оваа необична ситуација. После тоа, снимката е објавена на Фејсбук.

Видеото за кратко време стана вирално и собра и голем број коментари. „Уметникот е секогаш креативен во се, сè што ќе допре го претвора во нешто убаво“, „Честитки за мајсторот, разубавете ни го денот“, „Браво мајстори, без мешање и дотерување на гласот, одлично звучи“ – ова се само некои од коментарите.

Врз основа на напишаното од корисниците на Фејсбук, може да се заклучи дека мајсторите им го подобриле денот на многу луѓе.