Детал на фотографијата на свадбата многу ја расплакал – Невестата на неа ја гледа својата ќерка, но тоа не е возможно (ВИДЕО)

Марфи „Тоти“ на Таде деновиве ќе го прославеше вториот роденден. За жал, несреќното дете пред неколку месеци трагично го загуби животот со давење, а нејзината мајка Талија во вторникот почна да собира донации за да и оддаде почит. Намерата на нејзината мајка е да постави клупа во омилениот парк на починатото дете и во тоа име сака да собере симболична илјада американски долари. На донациите секако им се придружија и оние кои го видоа нејзиното видео на TikTok.

А Талија на гореспоменатата социјална мрежа објави фотографија од неодамнешна венчавка на која може да се види како изгледа силуетата на дете кое се крие зад дрво.

Не верувам во многу работи, но оваа фотографија ми покажа дека грешам. Сега сум убедена дека Тејдин беше таму и ме гледаше како се мажам за нејзиниот татко во нејзина чест. Засекогаш ќе ми недостигаш моја мала сенка – напишала скршена Талија.

Фотографијата потресе многу корисници на оваа социјална мрежа, без разлика на нивната позиција за задгробниот живот.