Хит изјава ги насмеа сите – Бев со неа, но ме остави и замалку ќе го изгубев и кумот

Жени, општество и кафана, не ме допирајте – низ смеа вели Доминико, раскажувајќи една интересна приказна од неговиот живот, дека неговата идна сопруга тогаш заминала со неговиот кум. Тогаш имав 20 години… кумот ми дојде од Германија, со пари. И јас тогаш имав девојка, иако и таа имаше некои проблеми со здравјето и гледам дека постојано ја молам да ми помогне, да ме вози до болница, но таа не може да направи нешто.

И одиме една вечер во кафеана, јас и таа и кумот. Таа вечер се скаравме, кога таа замина изгледа дека заминала со него – вели овој млад човек, објаснувајќи дека кумот подоцна му признал се, но дека не сакал да го прекрши машкиот код. Тој исто така се смее и додава дека верува дека им носи среќа на жените бидејќи нема друго објаснување за ситуациите во неговиот живот.

Ако се дружиш со мене, ќе ти дадам благослов за вистинска љубов. Што ќе правам, немам Ауди, немам БМВ, немам ни девојка, но ако некоја каже дека се согласува без тоа, ќе биде добро – му рекол на каналот Auslanderi на YouTube.

Под видеото многумина му рекоа да не брза и дека вистинската љубов ќе дојде кога ќе го осудат, додека една девојка на шега му порача: Остави ја колата, сум се возела со најдобрите момци во Фијат и Стоеден – беше само еден од коментарите под видеото кое доби голем број лајкови, пренесува Хајат.