„Мојот син е толку сладок што рекламира облека за девојчиња и тоа ме прави лоша мајка“ (ВИДЕО)

Ебони е мајка на три деца која се вика @ebony_andthreeboysx на социјалната мрежа TikTok и објави видео од нејзиниот син облечен како девојче на таа платформа. Таа објасни дека малиот работи како модел, а облеката на девојчињата му била облечена на професионално снимање откако девојката која требало да ја носи се откажала од веридбата. „Зошто го направи тоа?“

Кога вашиот син е толку убав што завршува како модел во облека за девојки. Сега хејтерите ќе се изразуваат и мразат, но тоа не било планирано, девојката не сакала да го направи тоа, па тој ја презел – објаснила оваа мајка на која и се допаѓа целата ситуација. Во текот на тој ден, малото дете носеше неколку женски модни комбинации, меѓу кои и машнички во косата.

Некои коментираа дека таа само го збунува детето со ваквите одлуки, но Ебони смета дека нејзиниот син воопшто не е збунет и ужива во се. Децата на таа возраст сè уште не се мачат да делат облека, играчки и други работи на машки и женски. Тој не е збунет. Тој знае што е тоа. Тоа беше модно снимање, а не негова секојдневна облека. Некои велат дека сум лоша мајка поради сето тоа, но не ми е гајле – рекла таа.

Еве дел од коментарите на нејзината објава: „Замислете колку тоа ќе го засрами кога ќе порасне“. „Никогаш не би му го направил тоа на моето дете. Сега можете да ме наречете старомоден, но никогаш не би ни помислил да направам такво нешто.’ „Некои од коментарите се навистина страшни, вашиот син е прекрасен.

„Не гледам зошто сите лудуваат по тоа кога малото нема ни две години. Нему не му е грижа што носи и знае дека е симпатичен.’ ‘Погледнете. Работата е работа. Вистинските мажи го прават она што треба да го направат. Многу слатко.’„О, тој е прекрасен“. „Па, тоа мало момче заработува пари, мислам дека нема да се грижи за коментарите на сите вас“.