На Бразилецот му завидуваат многу мажи: „Ми се придружи и петта жена, распоредот со која ќе биди не му функционира“

Бразилецот Артур О Урсо во еден момент беше оженет со девет жени, но некои од нив набрзо го напуштија. Сега откри како конечно ја нашол петтата сопруга Артур О Урсо од Бразил откри дека и петта жена му се придружила во полиаморозната заедница. Првпат се најде на насловните страници пред неколку години кога размени завети со девет жени.

Меѓутоа, неколку месеци подоцна една од нив го напуштила, а минатата година тој бил целосно скршен кога уште четири жени се откажале од бракот . Артур, кој живее со своите сопруги во многу љубовна заедница, потоа почнал да бара некој да му се придружи во неговиот голем кревет, а сега открил дека нашол и петта сопруга која е постара од другите.

Се верува дека 51-годишниот маж морал да добие одобрение од првата сопруга на Артур, Луана Казаки (26). Со оглед на тоа што претходно живеела во полиуморна врска, неговата нова сопруга нема проблем со љубомората. Не сум љубоморн.а Јас сум одлична сопруга, партнер и пријател. Очекувам дека се ќе правиме интензивно и дека подеднакво ќе се грижиме за мојата нова љубов, Артур – изјави Олинди.

Артур еднаш откри дека морал да закаже сексуални односи со своите сопруги. Нашиот сексуален живот е навистина забавен и пријатен и на почетокот се трудев да имам односи по закажување. Но, држењето до распоредот предизвика многу проблеми. Понекогаш се чувствував како да морам да имам односи поради распоредот, а не поради задоволство, додека понекогаш имам врска со една жена, а размислувам за друга – открил Артур, пишува Дејли Стар .