Имам 42 години и се заљубив во другарот на син ми кој има 24, се венчавме минатото лето

Мајка на четири деца е критикувана затоа што се заљубила во пријателот на нејзиниот син тинејџер. Тања и Жосу се сретнаја пред три години кога таа имаше 39, а тој 21. Тие се запознале во 2018 година кога таа ги однела своите два сина во неговата куќа за да играат видео игри. Двојката се венча минатото лето и покрај тоа што другите се заканија дека ќе се јават во социјалните служби поради нивната врска.

Љубовниците редовно споделуваат видеа на социјалните мрежи каде заедно флертуваат, гушкаат и танцуваат. Жозу е возрасен човек кој има право да се согласи и тој беше таков кога првпат се запознавме – им рече таа на критичарите. Други тврдеа дека 24-годишниот Џосуе ја искористува Тања за „покрив над главата“, дека нејзиниот најстар син може да умре од срам и дека таа е неговата „шеќерна мумија“.

Вистината е дека ти си најубавата личност одвнатре и однадвор и не можам доволно да искажам колку сум среќен што те имам во нашите животи. Нивното мислење не влијае на нас. Ќе бидеме заедно сакале или не – вели Тања. Таа призна дека необичната врска меѓу двајцата можеби ги натерала нејзините деца да се чувствуваат „различно“ на почетокот, но рече дека сега повторно се поврзуваат со Џозу. Тања објасни дека нејзиниот убавец повеќе им бил поголем брат на нејзините синови отколку што било друго. Џозу сонува да биде успешен музичар за да може на нивното семејство да му обезбеди здрав и богат живот. Ми се допаѓа да бидам очув. На почетокот беше непријатно, но сега е лесно. „Тие се мои засекогаш“, рече Жозу.

Двојката живее заедно во Охајо во САД со четирите деца на Тања и заработува преку неговата работа во фабрика, доставување храна и создавање содржини на социјалните мрежи. Тања е навикната многу луѓе да мислат дека Жозу е нејзин син, но на следбениците им порача дека едноставно се љубоморни на тоа колку е таа навистина заљубена.

Освен тоа, мама е навикната и помладите девојки да покажуваат интерес за нејзиниот маж – толку многу што тој тоа го користи во своја полза. Тања редовно го праќа Џосуе да пие кафе, да флертува со келнерките за да добие бесплатно кафе, пренесува The Sun.