Нејзиното момче и подари ѓердан. После една година, сфатила дека нешто има скриено во него!(ВИДЕО))

Кога славиме годишнина од свадба или врска, јасно ни е дека паровите купуваат подароци за себе. Кога Тери ја славеше годишнината од врската со неговата девојка Ана, тој реши да и подари прекрасен ѓердан.

Тој подарок толку многу го сакаше Ани, што го носеше секој ден. Направен е од посебен вид дрво што беше врежано на посебен начин за да се направи приврзокот што е можно поуникатен.

Но, ѓерданот долго време криеше една важна тајна.

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите: