Драма во парк: Жена навредувала мајка затоа што го доела своето бебе, а потоа пришол ДЕДО и се случило неочекуваното

Како што тогаш истакнала вознемирената жена, била шокирана од таквата непримерна реакција. Една анонимна жена ја споделила својата исповед на сајт каде што луѓето споделуваат искуства и бараат совет секој ден. Таа откри каква непријатна ситуација доживеала додека го доела своето бебе во парк:

Седнав на клупа во парк и го доев моето бебе бидејќи беше гладно. Имав поширока кошула, а од главата на бебето ништо не се гледаше. Во еден момент доаѓа една жена (околу 30-40 години) и почнува да ми вика, кажува колку е тоа некултурно и одвратно, ме навреди и ми рече дека немам ни трошка интелигенција, дури почна да турнете ме од таа клупа за да ме избркате – рече таа, а потоа опиша како реагирал еден дедо:

Тогаш дошол еден дедо и и кажал неколку работи, по што таа се засолнила. Му се заблагодарив и сега уште еднаш му кажувам чест на тој старец! Но, никогаш не очекував такво однесување, особено не од жена која може да биде и мајка – подвлече таа.