Однадвор изгледа како обична куќа, но кога ќе ја видите внатрешноста ќе останете без зборови!

Оваа американска куќа можеби однадвор изгледа како нормален дом, но всушност е далеку од нормално.

53-годишната сопственичка Мишел Кардер од Мичиген ја украси на многу шик начин, а откако видеото заврши на социјалните мрежи, многумина изјавија дека нема долго да издржат во оваа куќа.

Патем, Мишел, адвокатка, почна да ремоделира во 2005 година кога поплава уништи многу од него.

После тоа, таа систематски фрлаше се и сешто во собите и очигледно ѝ се допаѓа тој стил.

Како ви изгледа внатрешноста на оваа куќа?