Била просечна, а потоа се претворила во опасна риба – Луѓето ја гледаат нејзината трансформација и не можат да веруваат – Не е иста личност

Маријам е TikToker која привлече внимание со своите видеа на кои се прикажува нејзината повеќегодишна трансформација од „грдо пајче“ во убава девојка.

Таа вели дека за ова е заслужна техниката на шминкање и тоа што созреала како личност. Токму нејзината промена остави многу луѓе да се запрашаат дали се работи за истата личност и дали имала операција, но Миријам повторно изјавува дека ја сменила шминката и созревала како личност и стекнала ново ниво на самодоверба што го нашла во себе. самата себе.

Ова нејзино видео е дел од трендот на TikTok каде што корисниците го покажуваат своето патување за разубавување и трансформациите што ги доживеале.

Додека некои го пофалија нејзиниот нов изглед, други тврдеа дека сликите не се истата личност, но имаше многу повеќе позитивни коментари и комплименти.