Видео за сите времиња – Баба која тврди дека на 14 Февруари е 8 ми Март е хит и никогаш нема да ви здосади (ВИДЕО)

Снимката на која една госпоѓа одговара на прашањето што се слави на 14 февруари „8-ми Март“ е вечен хит на социјалните мрежи, па така е и годинава на Денот на жената.

Иако е создадено во 2013 година, два дена во годината стануваат хит повторно и повторно – Денот на вљубените и Денот на жената.

Дамата која го освои регионот се вика Радмила Симоновиќ, а екипата на српската ТВ Прва ја посети во 2015 година и разговараше со неа за нејзината ненадејна популарност. „Ме фатија на брзање“, се оправдуваше тогаш бабата на Рада.

Па да се потсетиме на тој хит…