Дечко одбил да го прими нејзиниот подарок – Девојката сакала да го изненади за роденден, а тој направил скандал! Еве што му засметало

Една девојка доби совет од луѓето да го напушти своето момче веднаш откако таа го откри неговото необично правило да си подаруваат еден на друг откако тој неодамна го прослави својот 21 роденден. Таа беше тотално збунета од однесувањето на нејзиното момче откако внимателно избра преслатки подароци за неговиот 21 роденден.

Таа ги прашала корисниците дали направила нешто погрешно. Имено, откако таа му ги подарила своите подароци, дечкото ја игнорирал и на крајот ја обвинил дека е „манипулативна“. „Мојот дечко го прослави својот 21 роденден и му купив нова видео игра што ја сакаше и маица.

После тоа почна да ме игнорира. роденден затоа што сега ќе треба да ми купи нешто, па ми рече да манипулирам со него“, раскажува девојката која вели дека нејзиното момче и кажало дека го прави да се чувствува должен. „Ми рече дека не е сигурен дали може да биде со материјална девојка“, вели девојката.

Нетизените беа кратки во нивните одговори. „Трчајте брзо и далеку пред да биде предоцна!“, „Или тој се обидува да манипулира во овој случај, или всушност верува во она што го кажува и не е способен да прими некаква љубезност без да претпостави дека не е поврзана низа“, се само неколку од коментарите.