Слика од банкомат ги насмеа сите – Овај градежен промаршај е скроз несватлив

Оваа слика која се појави на социјалните мрежи ги насмеа сите во регионот.

А се тврди дека потекнува од Србија.

Проверете го овој градски неуспех.