На наредените прскалки ја стави кока колата и ги запали, се случи нешто што не го очекуваше

Сопственикот на YouTube каналот „Experiment Army“ сака да прави необични експерименти кои ни го откриваат резултатот од нешто што вообичаено никогаш не би го пробале.

Овој пат врз наредените прскалки ставил големо шише Кока Кола и проверил што ќе се случи кога ќе ги запали.

Дали мислите дека воопшто ќе има некаква реакција или шишето ќе остане ставено?

Одговорот ќе го дознаете во видеото!