Сабајлево на столот дочекав поклон од сопругот за 8 ми Март – Пресреќна го отворив набрзина, а тогаш ШОК! Сеуште се надевам дека сонувам


Утрово добив подарок за 8 март од сопругот на маса.

Се разбира, цела среќна ја отворив кутијата, надевајќи се дека можеби е некој накит, а потоа ладен туш.

Што би направил ти на мое место?