Ја дала својата ќерка на посвојување, 29 години подоцна се појавила на вратата – Реакцијата на мајката ги запрепасти сите (ВИДЕО)

Кога мама имаше 19 години, таа донесе одлука да ја даде својата ќерка на посвојување. Ми кажа дека не поминал ден да не помисли на неа. Вака девојката Ели го започнува своето видео кое го погледнале милиони, а во видеото нејзината мајка ја запознава нејзината ќерка која е пронајдена преку социјалните мрежи. Ќерката сега има 29 години, а самата сакала да ја запознае својата биолошка мајка.

Еве како течеше средбата: Ова е посебен ден за нашето семејство, пишува таа и додава дека нејзината мајка ја чекала посвоената ќерка да одлучи да ја побара. Таа објаснува дека сметала дека тоа мора да биде нејзина одлука.

Девојчето сега има 29 години, а злонамерните коментатори пишуваат дека реакцијата на мајката не е сосема адекватна, т.е. дека не покажувала емоции при средбата со неа. Други пишуваат дека е можно да не сакала да ја возбудува ќерка си која многу емотивно ја издржала оваа средба.

Таа не ми изгледаше ентузијастичка. Мислам дека никогаш немаше да ја бара ќерка си да не ја најдеше – напишал некој. Не се чувствував виновна затоа што знаев дека ќе има подобар живот од оној што можев да и го дадам како тинејџерка – одговорила мајката на прашањето за вината.