Поларната мечка му пријде на кучето. Она што следеше ги изненади загрижените сопственици!

Сите би биле загрижени доколку видат мечка во близина на својот миленик.

Токму тоа им се случи на овие луѓе, но овојпат немаа за што да се грижат.

Погледнете како реагирала поларната мечка кога го сретнала кучето.

Погледнете во продолжение